Get Adobe Flash player
Pijaca Koševo/Ciglane Novogodišnje druženje

reklama 3

Novogodišnje druženje

Povodom završetka uspješne poslovne godine i predstojećih praznika, Uprava Preduzeća je dana 26.12.2016. godine organizovala novogodišnje druženje Direktora, svih radnika Preduzeća, članova Skupštine Preduzeća, članova Nadzornog odbora i Odbora za reviziju. 

Druženje je upriličeno u hotelu Holiday gdje je uz večeru organizovan i zabavni program kojeg je izvodio poznati BiH pjevač Armin Muzaferija.

Na samom početku programa Direktor Preduzeća gosp. Jasmin Terović održao je kratku prezentaciju  u kojoj je prvi put u istoriji ovog Preduzeća javno prezentovano  poslovanje Preduzeća koje je  za 2016. godinu bilo pozitivno te su prezentovani neki od projekata za 2017. godinu.

alt

Ovakva vrsta druženja pridonosi boljem timskom radu radnika te dovodi do relaksirajuće situacije na poslu. Drago mi je da su prisustvovali svi radnici i članovi Skupštine Preduzeća, N.O. i Odbora za reviziju koji su svakako pomogli Upravi da se sprovedu pozitivni projekti u Preduzeću inicirani od strane Uprave a ostvareni uz  veliki napor  i zalaganje svih radnika. Bitno je naglasiti da je rezultat svega bilo pozitivno poslovanje i nebrojeno veća dobit Preduzeća u odnosu na protekli period. Naravno tu je i dobra saradnja Preduzeća sa Vladom KS i resornim ministarstvom.  Za 2017. godinu  predviđamo pozitivno poslovanje i daljni rast prihoda  Preduzeća izjavio je gosp. Jasmin Terović.

 

alt

alt