Bajramsko druženje

Danas 08.06.2019 godine KJKP „Tržnice – Pijace“ d.o.o. Sarajevo organizovalo je „Bajramsko druženje na Tržnici - Pijaci Grbavica“, ulica Grbavička bb.

„Bajramsko druženje na Tržnici -Pijaci Grbavica“ uz sjajnu zabavu za najmlađe i užitak kupovine privuklo je pažnju mnogih posjetitelja koji su ovu subotu uživali na pijaci Grbavica.

Uz zabavni program, velike pogonosti pri kupovini, pristupačne akcijske cijene, usrećili smo veliki broj svojih vjernih kupaca i još jednom pokazali da su pijace i domaći proizvodi najbolje mjesto kupovine i dobre zabave.

Zabava je počela već u 10:00 sati, najmlađi posjetitelji su se zabavljali sa klovnom, crtanju animacij na licu, takmičenja i muzike. Posebnu pažnju privukli su bajramski paketići za našu najmlađu populaciju, kao i degustacija domaćih proizvoda.

Cilj ovakvih druženja za djecu je mijenjanje navika kod svih građana da pijace nisu mjesta samo za starije nego da budu interesantne i najmlađoj populaciji, kako bi naučili da je to mjesto kupovine zdrave hrane, druženja, susreta.

KJKP Tržnice – Pijace d.o.o. Sarajevo se zahvaljuje svim svojim zakupcima, posjetiteljima, sponzorima ( Franck, Sarajevska pivara, pekara Mimoza, mesnica Salčin) na učestvovanju u „Bajramskom druženju na Tržnici - Pijaci Grbavica“

Posjetite Tržnice - Pijace Grbavica i uživajte u pogodnostima akcijske kupovine.